Προφίλ      Οίκοι      Πιστοποιητικά      Sitemap      Επικοινωνία

LAKME
VIA

Προφίλ


Η επιχείρηση G & J Esthetics δραστηριοποιείται με την εμπορία και την παροχή υπηρεσιών στο χώρο του κομμωτηρίου εδώ και δύο δεκαετίες με μεγάλη επιτυχία έχοντας ως κύριο παρανομαστή της λειτουργίας της την κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών και ως όραμα της την δυνατότητα να προάγει σε ποιότητα και αξιοπιστία τον ευαίσθητο χώρο των κομμωτηρίων με προιόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Οι κύριοι παράγοντες που συντελούν στη ραγδαία εξέλιξη της εταιρείας και της έχουν προσδώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η πολυετής εμπειρία, το εξιδικευμένο και πλήρως καταρτημένο προσωπικό της, αξιόπιστες συνεργασίες της με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, Clame, Via και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.

Το πλήρες σε ποσότητα και ποιότητα πελατολόγιο της εγγυάται για την φερεγγυότητα και εμπορική ηθική της καθώς και για την ποιότητα των προιόντων της και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της.

Η G & J Esthetics ακολουθώντας τους ρυθμούς εκσυχρονυσμού της αγοράς ανοίγει τις πύλες της και στο διαδίκτυο προκειμένου να σας δώσει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τα προιόντα της την εξέλιξη της και τις προτάσεις της.